WEBDESIGN

WEBSITE

JOUW EIGEN STEK OP HET INTERNET

 

Het is een open deur intrappen: vandaag kan geen enkele artiest, firma of handelszaak nog zonder een plekje op het internet. Een eigen website maakt het mogelijk om jezelf voor te stellen op dit voor iedereen toegankelijk medium.

 

Er zijn tal van host-sites die het je met de service van programma's en software vrij gemakkelijk maken om zelf je website te bouwen. Bij de meeste abonnementen van providers komt webruimte bij het pakket.

 

En toch wordt daar niet altijd gebruik van gemaakt. Dat heeft volgens ons vooral te maken met een gebrek aan tijd of de vaststelling dat de beschikbare software toch niet zo eenvoudig blijkt dan aanvankelijk werd verkondigd. W&M Producties kent het slaan van de zweep en kan voor jou een website aanmaken op jouw eigen webruimte (bv. op Telenet) of bij een host. Het kan gaan van een zeer basic website tot eentje die opvalt.

 

We willen echter in de kantlijn meteen vermelden dat wij geen professionele programmeurs zijn die bv. met Drupal een website uitbouwen. Gepersonaliseerde webshops, geprogrammeerde zoekrobots (vb. voor een catalogus of een databestand met een zoekmachine op trefwoorden) en andere van deze complexe zaken kunnen wij niet zelf leveren. Hiervoor doen wij beroep op firma's in ons netwerk. Dit betekent vanzelfsprekend dat de kosten veel hoger liggen: een externe firma werkt volgens zijn eigen procedures en hanteert andere prijzen.

 

Dat neemt echter niet weg dat W&M Producties je een aantrekkelijke website kan bezorgen, volledig gebaseerd op jouw smaak en huisstijl. Wie de moeite doet om onze eigen site eens te doorzoeken zal merken dat er heel wat mogelijk is. Bovendien leveren we de service dat kleine aanpassingen de eerste zes maanden na lancering van je site binnen de 48 uur gratis door ons wordt aangebracht. Aanpassingen na die periode kunnen mits een kleine vergoeding verder door ons worden opgenomen.

 

Onderstaande aanvragers zijn alvast tevreden met het resultaat.

 

NOG ANDERE VRAGEN ?

SOMS ZIN OM JE COMPUTER BUITEN

TE GOOIEN ?

 

Je bent niet de enige. We kennen het gevoel allemaal. Waarschijnlijk daardoor dat de meeste mensen bij het vertrouwde blijven. Het kan dan ook best dat de informatie op deze pagina bijzonder veel twijfel oproept.

 

Heb je nog vragen, zijn er zaken niet duidelijk genoeg, stuur gerust een mailtje of contacteer ons. We proberen je zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

INTERNET APPLICATIES

VEEL MOGELIJKHEDEN LIGGEN GEWOON VOOR HET GRIJPEN.

 

Sociale netwerken zoals Facebook, filmpjes op You Tube, slideshows op fotosites, muziekbestanden op Soundcloud, geanimeerde clips of foto's op een designersite...

 

Om er maar een paar te noemen... Het internet barst van allerlei leuke applicaties die je website kunnen opfleuren. Maar hoe koppel je ze allemaal aan elkaar? Want net daarin schuilt het voordeel van dit aanbod: jouw naam wordt op verschillende plaatsen getagd waardoor je veel gemakkelijker vindbaar wordt op een internetbrowser zoals Google.

 

Hoe geraak je van die vervelende reclame af? Hoe maak je die accounts tot één geheel zodat ze allemaal deel van je huisstijl worden? Hier is uiteraard wat voorkennis in programmeren voor nodig en vooral tijd. W&M Producties heeft zich verdiept in dit aanbod en krijgt het voor mekaar om al deze aparte accounts te koppelen op je website. Dat ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, het heeft ook het voordeel dat je door dergelijke applicaties te integreren veel eigen webruimte uitspaart.

 

Je website kan met andere woorden zonder probleem worden opgefleurd met allerlei interactieve elementen zoals diavoorstellingen, video's, muziek, een gastenboek, een webwinkel, een spelletje, enz.

 

We kunnen eveneens helpen bij de uitwerking van een Facebook-pagina die veel meer om het lijf heeft dan louter een standaardpagina. Wist je bv. dat een dergelijke pagina tot een soort miniwebsite kan worden omgetoverd? Wij doen het voor jou en onderhouden het geheel zolang je daar zelf voor kiest.

 

HOE ZIT HET MET PRIVACY ?

OP BASIS VAN

VERTROUWEN...

 

Om een website te kunnen bouwen, zijn inloggevens nodig. Doorgaans gaat dit over een e-mailadres of gebruikersnaam en een wachtwoord. Dat zijn dingen die je niet zomaar openbaar maakt.

 

Wie ons de vraag stelt om op de beschikbare webruimte bij een provider te werken (bv. Telenet) krijgt zijn website off-line zodat hij die zelf met zijn inloggegevens kan uploaden. We vertellen je met plezier hoe je dat doet.

 

Wie ons van nul laat beginnen, geeft ons de toestemming om op een hostsite een account aan te maken, die te activeren (de naam van je website) en er een e-mailadres aan te koppelen. Dat zal doorgaans info@uwwebsite.be zijn. Hier wordt eveneens een wachtwoord aan gekoppeld. Mails die hierop toekomen, worden automatisch doorgestuurd naar jouw eigen e-mailadres.

 

Daarnaast maken we een Gmail-account aan met een bijhorende mailbox. Die wordt in principe uwnaam@gmail.com. We gebruiken hetzelfde wachtwoord zodat er geen verwarring kan ontstaan. Deze account gebruiken we als opslagruimte voor gegevens van accounts op andere websites (bv. You Tube) en opslagruimte van grote bestanden zoals bv. jouw clips of muziek. Zo geraken die meteen nooit verloren mocht jouw of onze computer het begeven. Bij iedere applicatie-account gebruiken we het Gmail adres als inlognaam en geven hetzelfde wachtwoord in.

 

Dat betekent dat wij uitsluitend toegang hebben tot de accounts die we zelf aanmaken. We gaan hier discreet mee om en hebben geen enkele behoefte om hier misbruik van te maken.

 

Beslis je om de zaak over te nemen en alles zelf te onderhouden, krijg je deze gegevens en staat het je vrij om het wachtwoord te veranderen zodat wij geen toegang meer hebben. UIteraard kunnen wij dan ook niets meer wijzigen aan jouw website of andere accounts

 

Webdesign W&M Producties - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN info@wmproducties.be © W&M Producties 2013

 

Alle inhoud van derden op deze website (foto's, video's, audio, weblinks, contactinformatie, enz.) werd voorafgegaan door de uitdrukkelijke toestemming van betrokken partijen.