INFO

WERK & MARKETING

WEB & MEDIA

GOEDE PROMO HOEFT

NIET ZO DUUR TE ZIJN!

 

Promotie maken voor een product, een zaak, een onderneming, als artiest, club of vereniging, enz. is een kunst op zich.

 

W&M Producties kan je hierbij vraaggestuurd op weg zetten én meehelpen bij de uitbouw van jouw promo-campagne.

 

Een herkenbaar logo, een passende baseline en het lanceren van een eigen huisstijl is meteen een goede basis. We werken dit samen met jou uit en trekken het door in alle verdere stappen, bijvoorbeeld op visitekaartjes, op een website, in een bedrijfsvoorstelling, een video- of promoclip of een reclamespot.

 

Gevolg: herkenbaarheid en de associatie van jouw 'virtuele stempel' met wat je aanbiedt. Ben je nu zaakvoerder of artiest, een vereniging of club, een eigen identiteit is ontontbeerlijk.

WERVELEND-ENTERTAINMENT & MUZIEK

 

INTERNET BIEDT

MOGELIJKHEDEN EN VEEL DAARVAN ZIJN GEWOON GRATIS TER BESCHIKKING...

 

 

 

We kunnen ons een wereld zonder internet nog bezwaarlijk voorstellen. De jongere generaties groeien ermee op, de oudere benen bij. Het is een toegankelijk medium voor iedereen en daar wordt handig op ingespeeld.

Waarom zou jouw product of aanbod dan geen aandacht verdienen op het web?

 

Een eigen website, een videoclip op het net, een voorstelling van je bedrijf of zaak op een Facebook pagina en noem maar op. Voor veel gebruikers lijkt het internet echter een doolhof die teveel tijd rooft. W&M Producties heeft zich verdiept in het aanbod en kan je helpen om beter op te vallen door tal van applicaties aan elkaar te koppelen zodat alles één geheel wordt in dezelfde stijl zonder dat dit extra kosten meebrengt.

 

THE SHOW

MUST GO ON!

 

MAAR WAAR

IS HET STARTPUNT ?

 

 

Een artiest, een band, van welke slag dan ook, heeft een publiek nodig. Liedjes worden geschreven zodat iemand ze te horen krijgt, kunstwerken worden gemaakt omdat iemand ze zou zien, acts worden uitgewerkt om mensen te bekoren.

 

Wat doorgaans begint als een hobby, mondt vaak uit in een passie.

De weg naar een podium is niet altijd gemakkelijk te vinden. Veel beginnende artiesten komen moeilijk aan de bak. Dat heeft veel te maken met de steeds hogere verwachtingen en kwaliteitseisen die bepaald worden door media-normen.

 

Nog onbekende artiesten vallen daardoor veel te dikwijls uit de boot omdat ze geen kans krijgen zich te bewijzen of omdat het hen aan (financiële) middelen ontbreekt. W&M Producties zoekt een ruimer publiek door uitgewerkte promo-campagnes met foto's, video's, audio, internet-acties én een goed woordje bij organisatoren.

ROEPT DIT VRAGEN OP ?

WERELD EN MENSEN

LEUKE EN DIERBARE

HERINNERINGEN

 

Het hoeft niet altijd groot te worden gezien.

 

Ook voor huiselijke kring of familieverband hebben we een aanbod. Foto-shoots van een communnie of een video-montage van een huwelijksfeest, het kan allemaal. Wie net dat tikkeltje meer wil kan bij W&M Producties terecht...

WAARDIG-SOBER & MEGA

Hou je het graag bescheiden of formeel, dan gaan we die richting uit. Een zakelijke lay-out of informatie via een clip overbrengen is geen probleem.

 

Zie je het eerder groots of zelfs 'over the top', dan stappen we mee in jouw verhaal tot het er knal op is.

 

We nemen onszelf ernstig, maar gaan niet voorbij aan creativiteit, humor of ludiek, kitch of modern, retro of vernieuwend. Jouw idee of inspiratie is onze uitvalsbasis! !

 

 

DAT ZAL WEL!

 

We zijn er ons heel goed van bewust dat ons aanbod zeer gevarieerd is en misschien wel té mooi om waar lijkt te zijn.

Omdat we eerlijkheid en zelfkennis hoog in het vaandel dragen, zetten we alvast enkele vragen die mogelijks opkomen op een rijtje. De meeste vragen betreffende ons aanbod worden op de andere pagina's beantwoord. Indien je met nog andere kwesties zit, mail ons op info@wmproducties.be. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Op de CONTACT pagina vind je alle gegevens.

 

 

 

 

Is W&M Producties werkelijk gespecialiseerd in al deze zaken?

 

Hoewel we over heel wat kennis, ervaring en expertise beschikken, kunnen we niet beweren dat we op alle fronten gespecialiseerd zijn. Er zijn per onderdeel van ons aanbod ongetwijfeld veel professionelere firma's of bedrijven. We zijn daar zeker van, want die zitten in ons netwerk verweven. Als jouw vraag té complex blijkt, kunnen we je naar meer gespecialiseerde firma's doorverwijzen.

 

Een voorbeeld ter verduidelijking: voor webdesign werken wij niet met Drupal. Als dit voor jou een vereiste is, dan kunnen we je in contact brengen met andere programmeurs. Hou wel in het achterhoofd dat deze mensen andere prijzen hanteren.

 

Met W&M Producties bieden we de mogelijkheid van een betaalbaar alternatief aan. Doordat we op verschillende markten thuis zijn, kunnen we overlappende pakketten verzorgen. Jouw budget wordt ten volle benut voor je beoogde doel. Daardoor hoef je niet naar verschillende firma's te stappen. We maken ons sterk dat we een zeer degelijk, misschien zelfs een beter product kunnen leveren: we handelen van mens tot mens. Jouw vraag hoeft geen omwegen te maken en komt rechtstreeks bij diegenen die ze zullen behandelen.

 

Als W&M Producties dit allemaal te bieden heeft, waarom dan niet voor 'de groten'?

 

We bekijken het als volgt: grote firma's, handelszaken of artiesten hebben een ander budget ter beschikking. Promotioneel materiaal zit verwerkt in hun jaarlijkse begroting. Zij kunnen zich die extra kosten permitteren. We gaan er dan ook van uit dat voor hen de stelling opgaat dat 'goedkoper = minder kwalitatief'. We mikken daarom niet meteen op deze markt, er bestaat al genoeg voor 'de groten'. Het is onze filosofie om er in de eerste plaats voor 'de kleintjes' te zijn en kansen voor hen te creëren door zoveel mogelijk uit hun beschikbaar budget te halen. Slaat dit nergens op of lijkt dit nogal dubieus? Sta ons toe het te verduidelijken.

 

Waarom zou de bakker in de straat een grote firma (die bergen geld kost) inschakelen om bekender te worden in zijn eigen streek? Want laat ons wel wezen: een lokale zaak hoeft niet meteen landelijk bekend te worden. Waarom zou hij dan bij gebrek aan budget genoegen nemen met een on-professionele aanpak of zijn budget spenderen aan één advertentie terwijl er veel meer uit te halen valt met wat hulp?

 

Waarom zou een nog onbekende artiest investeren in een dure videoclip als er verder geen gevolg aan gegeven wordt? En dat terwijl hij voor hetzelfde budget én een clip, én een fotosessie, én promotioneel materiaal (zoals flyers of postkaarten) én een website kan hebben? W&M Producties neemt de vragen van deze mensen ernstig en biedt een kwalitatief en betaalbaar alternatief. Zij hebben volgens ons dat extra duwtje in de rug nodig!

 

Welke garanties zijn er?

 

Garantie op succes kan niemand geven. Marketing of promotie hangt sterk af van hetgeen men voor ogen heeft en het publiek dat men wil bereiken. Dat is zonder twijfel de realiteit. We geven daarom slechts één garantie: we gaan er ten volle voor als er een akkoord is en doen er alles aan om het afgesproken doel te bereiken.

 

We blijven hier ook eerlijk in: wat ons als doelstelling niet haalbaar lijkt, beloven we niet. Wat we niet kunnen realiseren (of het nu gaat over het product zelf, de technische kant van de zaak of het bereik van je beoogde publiek) zullen we je ook niet proberen aansmeren. Het gaat ons niet om kwantiteit maar om kwaliteit waarmee we zelf ook durven uitpakken. We werken daarom op basis van vertrouwen waarbij iedereen kan rekenen op menselijke, zelfs vriendschappelijke onderhandelingen.

 

Webdesign W&M Producties - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN info@wmproducties.be © W&M Producties 2013

 

Alle inhoud van derden op deze website (foto's, video's, audio, weblinks, contactinformatie, enz.) werd voorafgegaan door de uitdrukkelijke toestemming van betrokken partijen.