EVENEMENTEN

DE KRACHT VAN ONS NETWERK

HET ENE BRENGT HET ANDERE MEE

 

W&M Producties is een nieuw initiatief, maar het kan rekenen op een jarenlang opgebouwd netwerk van organisatoren, muzikanten, artiesten, bands, techniekers, enz. Op meer dan 30 jaar bouw je veel op en leer je veel mensen kennen.

 

 

Daardoor kunnen wij mensen met elkaar in contact brengen en meteen een meerwaarde zijn voor de uitwerking van evenementen en festiviteiten.

 

Ben je als organisator op zoek naar een act, een zanger, een presentator, een filmploeg, geluidsman, DJ, enz., W&M Producties kent veel partijen.

BOEKINGEN

BEN JE ALS ARTIEST OP ZOEK NAAR OPTREDENS?

 

Neen, wij noemen onszelf geen boekingskantoor, maar kunnen wel een handje helpen. Veel organisatoren in ons netwerk zijn op zoek naar acts en het is altijd interessant om een pakket te kunnen krijgen tegen een milder tarief.

 

Voel je er wat voor om in ons netwerk te worden geïntroduceerd? Geef gerust een seintje. We zien wat we kunnen betekenen voor jou.

ONDERSTEUNING BIJ PROMOTIE VAN JOUW EVENEMENT

AFFICHES, FOLDERS, AANKONDIGING

 

Wie beroep doet op W&M Producties voor de aanmaak van promomateriaal kan rekenen op gratis ondersteuning bij de bekendmaking ervan via onze kanalen. Sterker nog: we blijven loyaal voor ieder volgend evenement.

 

W&M Producties draagt de kleine artiest een warm hart toe.

Voor Vlaamse artiesten zelfs nog dat beetje meer! Stuur ons de affiche van jouw evenement door en ze krijgt een plaatsje op de Vlaamse Muzieksite.

 

Ieder evenement waarin W&M Producties betrokken partij is, wordt opgenomen op onze Facebookpagina en onze correspondentie met het netwerk.

Nog vragen? Blijf er niet mee zitten!

Contacteer ons via info@wmproducties.be

Webdesign W&M Producties - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN info@wmproducties.be ┬ę W&M Producties 2013

 

Alle inhoud van derden op deze website (foto's, video's, audio, weblinks, contactinformatie, enz.) werd voorafgegaan door de uitdrukkelijke toestemming van betrokken partijen.