VIDEO

Het lijkt ons opportuun dat we op deze pagina vooral het 'grotere' werk voorstellen. Het gaat om producten die openbaar werden verspreid en die we zodoende kunnen linken aan de betrokkenen. Op zich ook een extra service omdat we op die manier ook voor hen een beetje reclame maken. Dat kan ook voor jouw clip!

VIDEOCLIPS

BEWEGENDE BEELDEN

DOEN HET ALTIJD GOED

 

Het start uiteraard bij wat je concreet wilt bereiken met je clip. Gaat het om een clip met bestemming internet (vb. You Tube) liggen de normen van beeldkwaliteit een stuk lager dan wanneer je mikt op een clip bestemd voor TV of groot scherm.

 

W&M Producties beschikt over professioneel materiaal om beelden op te nemen. Bij voorkeur gaan we daarvan uit. We kunnen op locatie komen filmen (bv. tijdens een optreden) of een echte video-clip uitwerken met een scenario die vervolgens georganiseerd wordt gefilmd. Afhankelijk van wat je kiest, trekken we de nodige tijd uit.

 

Aangeleverd beeldmateriaal kan eveneens worden verwerkt tot een clip.

Let wel: wat opgenomen werd in lage resolutie (vb. met een GSM, handycam, geconverteerde videobanden) kan niet resulteren in een professionele clip die bruikbaar wordt voor grotere doeleinden. Bronbestanden bepalen altijd het eindresultaat.

 

Wanneer het materiaal gefilmd is, wordt een 'proefversie' gemaakt om zeker te zijn dat we de goede richting uitgaan. Keur je deze goed, dan werken we het eindproduct af. We leveren de clip in 2 formaten: één in HD kwaliteit (geschikt voor DVD) en één in lagere resolutie geschikt voor internet. Desgewenst kan er een DVD geleverd worden.

 

Een afgewerkte clip is in principe op 3 weken leverbaar van zodra de footage beschikbaar is.

BEDRIJFSFILMS & PRESENTATIES

ZET JE ZAAK OF JE AANBOD IN DE KIJKER

 

Opnieuw hangt alles af van wat je met de film of de presentatie wilt gaan doen. Denk je richting reclamespot voor op TV, dan zijn er strenge normen. Gaat het jou eerder om een clip voor je website of om in je zaak of op je stand te gebruiken, liggen de eisen anders.

 

Waarvoor kan een bedrijf of handelszaak terecht bij W&M Producties?

Een reclamespot (TV spot of voor internet), een voorstelling van je bedrijf, je product(en) of een aanbod, een geanimeerde presentatie, een speciale gelegenheid zoals een bedrijfsfeest, een voorstelling van je team, een instructie-video en noem maar op.

 

Met een 'filmpje' op je stand op beurzen trek je altijd meer aandacht. Het is ook op je site een trekpleister: je zaak zien of je winkel virtueel kunnen bezoeken trekt het publiek aan. In twee minuten film vertel je meer dan in gelijk welke advertentie die bv. eenmalig wordt gedrukt in een reclamefolder. Jouw clip blijft beschikbaar zolang je dat wilt.

 

Wij bieden een mooie service na afhandeling van je order die vooral voor kleinere of lokale zaken interessant is. In tegenstelling tot de meeste grote professionele firma's, geeft W&M Producties je de garantie dat we gedurende een afgesproken periode alle bronbestanden bewaren en iedere nodige wijziging zonder meerkost aanpassen (bv. een adreswijziging, een nieuwe website die moet vermeld worden, een ander telefoonnummer, invoegen van andere foto's, enz.) Uiteraard houdt dit niet in dat we de volledige spot kunnen veranderen.

 

Is je clip bestemd voor publieke verspreiding en je wilt achtergrondmuziek, dan kun je geen gebruik maken van geregistreerde werken. Deze zijn beschermd door auteursrechten. Maar geen nood: wij componeren een geschikte soundtrack waarop geen rechten worden geclaimd (*).

Meer informatie over muziek vind je op de AUDIO-MIXING pagina.

 

Sta jij of je medewerkers of klanten liever niet zelf voor de camera, dan kunnen we figuranten aanbrengen.

 

Nog andere vragen? Geef ons zonder aarzelen een seintje!

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

 

AFGELEVERDE CLIPS ZIEN ?

Meer >>>

Gemaakt in opdracht van BUADEE, de Belgische reggae-legende.

De bedoeling: promo op het internet en contact met de fanbasis. In de clip zit een link naar een verborgen MP3 bestand. De clip maakte deel uit van een PR-campagne die hem binnen enkele weken een nieuw boekingskantoor opleverde. De volledige clip is te bekijken via deze link.

Gemaakt op vraag van Bobby Prins ter promotie van de single. De clip haalde Ment TV en het Nederlandse TV Oranje. Ook op internet wordt de clip gretig bekeken en positief onthaald.

De volledige clip is te bekijken via deze link.

Een promo-clip voor vormingsdienst Sig met als doelstelling een onderdeel van hun werking bekender te maken bij het brede publiek. De clip was bestemd voor internetgebruik en verspreiding via hun website, Facebookpagina, nieuwsbrief enz. Alle animaties, de commentaar en de muziek werden door W&M Producties geleverd. Bekijk hier de clip.

(*) W&M Producties vraagt geen standaardvergoeding voor auteursrechten op aangeleverde composities. Concreet: stel dat je clip 10 000 keer wordt bekeken, we eisen geen 'symbolisch bedrag' x 10 000. W&M Producties blijft echter intellectueel eigenaar van de compositie. De muziek mag enkel gebruikt worden als soundtrack voor jouw clip of spot. Ieder ander (commercieel) gebruik van de door ons aangeleverde audio-track dient schriftelijk te worden aangevraagd en moet worden voorafgegaan door uitdrukkelijke toestemming van een medewerker van W&M Producties. We behouden ons het recht dit te weigeren of alsnog beroep te doen op een bijkomende vergoeding.

Webdesign W&M Producties - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN info@wmproducties.be © W&M Producties 2013

 

Alle inhoud van derden op deze website (foto's, video's, audio, weblinks, contactinformatie, enz.) werd voorafgegaan door de uitdrukkelijke toestemming van betrokken partijen.