BEELDMATERIAAL

FOTOGRAFIE

FOTO'S BLIJVEN EEN ZEER GESCHIKT MEDIUM

 

Sedert de komst van digitale fototoestellen en de mogelijkheden die er zijn, is het voor iedereen eenvoudiger geworden om foto's te maken en te bewerken. Er bestaan programma's bij de vleet om foto's aan te passen.

 

Foto's lijken zelfs een beetje hun waarde te hebben verloren omdat iedereen ze kan maken, bekijken en 'deleten' wanneer het resultaat niet bevalt. Maar toch blijven we voor speciale gelegenheden beroep doen op een 'kenner': huwelijksreportages, communiefeesten, jubileum, enz.

 

Huisfotograaf William stelt al decennia lang zijn fotografisch oog ter beschikking voor al deze vragen. In het kader van privacy kiezen we ervoor geen dergelijke reportages te publiceren. Op deze link kun je een aantal foto's bekijken. Je kan William voor al jouw vragen rechtstreeks contacteren via mail.

 

Voor W&M Producties gaan we verder dan het afleveren van een fotoreportage. We zien het als basis voor het uitwerken van promotiemateriaal voor artiesten, evenementen, bedrijven, enz.

 

Voor meer informatie over ons aanbod, neem snel een kijkje op de FOTOGRAFIE pagina.

 

VIDEO

FILMPJES, CLIPS, ANIMATIES

 

De stap van foto naar video is tegenwoordig snel gezet. Sinds de komst van de video-recorder koesteren we bewegende beelden van speciale gelegenheden. Het zijn tastbare herinneringen aan grote momenten in ons leven.

 

W&M Producties biedt de mogelijkheid voor het aanmaken van huwelijksreportages, jubilees, gelegenheidsopnames, enz. Het lijkt ons echter niet correct om in het kader van de privé-sfeer dergelijke beelden van afgehandelde opdrachten publiek te delen.

 

W&M Producties wil een betaalbaar alternatief bieden voor de aanmaak van bedrijfsfilms, spots, video-clips, enz. We denken dan vooral aan kleine bedrijven of handelszaken, nog onbekende artiesten of artiesten die geen groot budget ter beschikking hebben. Betaalbaarder betekent daarom niet 'van mindere kwaliteit'. Ook geanimeerde beelden behoren tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie, ga naar de VIDEO pagina.

Webdesign W&M Producties - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN info@wmproducties.be © W&M Producties 2013

 

Alle inhoud van derden op deze website (foto's, video's, audio, weblinks, contactinformatie, enz.) werd voorafgegaan door de uitdrukkelijke toestemming van betrokken partijen.