FOTOGRAFIE

FOTOSHOOT

 

EEN UITGEWERKTE PORTFOLIO:

DE EERSTE STAP

NAAR SUCCES.

 

 

 

 

Droom je van een carrière als artiest, model, mannequin in de mode- of reclamewereld? Dan zijn goede foto's onmisbaar. Een portfolio kan in dit werk beschouwd worden als een curriculum vitae, maar dan met met afbeeldingen.

Je kan bij W&M Producties terecht voor een volledige reportage in onze studio of op locatie. We hebben verschillende formules die afgestemd zijn op ieders budget en verwachtingen. Betaalbaarheid blijft ons sterke punt.

 

Tijdens een fotosessie maken we een groot aantal foto's waaruit nadien een selectie wordt gemaakt. We leveren jouw keuze in het gewenste aantal. De volledige reportage krijg je hoedanook in digitale vorm mee.

 

Maar er kan meer. Wil je meteen een afgewerkt produkt, dan maken we dit voor jou aan. Dan kan een fotoboek zijn met zachte of harde kaft of een lederen map met 15 tot 20 foto's op formaat 20x30 cm. Zo heb je meteen een afgewerkte portfolio in je handen.

 

Verder kunnen we voor jou meteen ook een digitale portfolio aanmaken op jouw persoonlijke website die we graag voor jou aanvullen als dat nodig is. Op jouw weblink kan een onbeperkt aantal foto's aangeboden worden.


PROMO - MATERIAAL

 

MAAK RECLAME

VOOR JEZELF!

 

 

Met foto's kun je heel creatief aan de slag. Het staat goed op visitekaartjes of fotokaarten die je kunt uitdelen. Stickers en posters behoren eveneens tot de mogelijkheden.

 

W&M Producties kan deze voor jou ontwerpen (met achtergronden, logo's, contactgegevens, enz.) en in grote getale afleveren voor een zeer democratische prijs.

NOG EEN STAPJE VERDER ?

 

Je bent artiest en je houdt er wel van om je fans te verwennen met merchandise? Ook dat kan.

 

Jouw foto of logo op een T-shirt, een pet, een sjaaltje, op buttons, stylo's, sleutelhangers en noem maar op.

 

 

Deze producten kunnen uiteraard ook worden aangemaakt voor bedrijven, handelszaken, clubs, enz. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk of als 'uniform' voor medewerkers of clubleden.

 

W&M Producties maakt een ontwerp en besteedt de productie van deze items uit aan andere firma's. Wij handelen de transactie voor jou af en leveren je de gewenste producten.

BESPAAR GELD !

 

Doordat we verschillende orders (uit verschillende opdrachten) tegelijk kunnen plaatsen, kunnen we rekenen op korting die we procentueel verrekenen bij jouw order. Je geniet met andere woorden mee van het voordeel.

 

Wie bij W&M Producties een fotosessie aanvraagt, krijgt voor een klein extra bedrag 5000 fotokaarten bijgeleverd.

Webdesign W&M Producties - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN info@wmproducties.be © W&M Producties 2013

 

Alle inhoud van derden op deze website (foto's, video's, audio, weblinks, contactinformatie, enz.) werd voorafgegaan door de uitdrukkelijke toestemming van betrokken partijen.